Op vrijdag 7 juni zullen wij ‘s ochtends starten vanaf circuit Zandvoort. Via de mooiste wegen zullen wij de dag eindigen bij het circuit Nürburgring. In  deze omgeving zal ook de eerste camping gereed zijn voor ons. Zowel de tenten als de maaltijd zullen dan voor jullie klaar staan. 

Op zaterdag 8 juni zullen wij Luxemburg en Frankrijk doorkruisen. Uiteraard zullen we diverse circuits onderweg bezoeken. We zullen deze dag finishen in de omgeving van een minder bekend Frans circuit waar wederom de tenten en maaltijd zullen wachten. 

Zondag 9 juni zullen we de kortste etappe rijden en wederom na mooie routes en het bezoeken van circuits zullen we eindigen bij het Belgische circuit Zolder. Hier zullen we wederom gezamenlijk eten en een drankje nuttigen op de goed afloop en het mooie avontuur. 

Je kan dezelfde avond nog doorrijden om lekker in je eigen bed te slapen maar uiteraard kan je ook lekker nog 1 nachtje blijven slapen en rustig aan op 10 juni naar huis rijden. De afstand circuit Zolder naar Utrecht bedraagt slechts 150 kilometer. 

Al met al bieden wij een weekend vol mooie wegen, uiteraard mijden we waar mogelijk de snelwegen. Ook verzorgen wij driemaal de camping inclusief een tent en driemaal een goede warme maaltijd. 

uit te steken met jullie Ratracer. Uiteraard kan je ook alleen voor deze roadtrip kiezen. 

 

Houd ons in de gaten op de site of Facebook want zeer binnenkort maken wij de prijs bekend en opent ook de inschrijving.